Milieu

Distillery Cooymans is actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).  Bij het uitvoeren van de kernactiviteiten neemt Distillery Cooymans haar sociale verantwoordelijkheid in acht ten opzichte van het milieu en het welzijn van de medewerkers.

Om de ecologische voetafdruk te verkleinen, wordt er altijd gekeken naar efficiëntere productiemethoden. Met de hoge kwaliteit spoelsystemen en filtratiemethodes is er een zeer kleine verspilling van de grondstoffen. Onze inkopers schaffen zo accuraat mogelijk grondstoffen aan voor optimaal gebruik.

Door het gebruik van lichter glas en karton verlichten we de druk op het milieu. Het lastig te verwerken overschot aan stickeretiketten wordt tot het minimum beperkt. 

Het laboratorium kijkt altijd naar het milieutechnische aspect bij de ontwikkeling van nieuwe producten of bij de kwaliteitscontroles. Zo zijn er strenge regels wat betreft het gebruik van aroma´s en chemicaliën. Al de controles vallen onder het regime van de FSSC 22000:2011 certificering.

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Vul hier je geboortedatum in

- -