Distillery Cooymans

Distillery Cooymans is een van de grootste productie- en bottelbedrijven van Nederland met een breed assortiment producten: wijn, vruchtenwijn, gearomatiseerde dranken, gedistilleerd en creams & likorettes. Ons bedrijf opereert met grote zelfstandigheid binnen de overkoepelende Dirkzwager Groep. Onze mensen combineren altijd passie en expertise; dit maakt ons tot een bijzonder bedrijf. 

  • Graphic designers die aan al uw wensen voldoen. Met de nieuwste apparatuur maken zij van alles voor u, van etiket tot logo.
  • Master-distillers hebben met jarenlange ervaring alle kneepjes van het vak geleerd. Zij zorgen voor een consistente kwaliteitsbewuste benadering.
  • Productiechef en laboranten houden samen met onze specialisten de kwaliteit en veiligheid van ons bedrijf en de producten in de gaten.
  • De productontwikkelaars vertegenwoordigen door de creatieve en professionele inbreng een meerwaarde voor Distillery Cooymans. Met hun uitvoerige kennis ontwikkelen zij naar uw wens nieuwe producten.
  • Onze wijnkopers reizen de wereld over om de ideale bulkwijnen te zoeken voor verdere verwerking in onze producten of voor botteling tot een voor de consument geschikt artikel. 

Als bedrijf hebben we voor onze specialisten ideale omstandigheden gecreƫerd. Vanuit deze positie kijken wij met ons sterke team vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Distillery Cooymans maakt deel uit van de Koninklijke Distilleerderij M. Dirkzwager B.V.

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Vul hier je geboortedatum in

- -